Lattemaffian och jag

Igår var det middag med mammagruppen + papporna, eller Lattemaffiamiddagen som någon kallade den!! =) Jag som dricker te kan inte riktigt relatera till den bemärkelsen...men men .....

I alla fall, 7 par föräldrar, 7 barn 5-6 månader gamla, 7 barnvagnar, 7 uppsättningar flaskor och barnmatsburkar osv. Dessutom hade vi tagit med oss typ 4-5 IKEA barnstolar (alla har ju likadana för de är SÅ billiga...). Det var röj i den lilla samlingslokalen vi var i. I alla hörn låg barn och sov, det vaggades, matades och busades med. Barn på bordet, barn under bordet.....barn överallt. Ett tag kändes det som att hälften av barnen skrek samtidigt, då var det nog inte bara jag som undrade vad vi gett oss in i.

Det var verkligen modigt av oss att samlas så och också tro att vi ska äta middag, umgås och ha roligt. Men...det gjorde vi och det hade vi! Att umgås med barn är oväntat avslappnat (alla röda vinglas som blandades ihop överallt och ingen visste vems som var vems kan ha bidragit till stämningen....;)).

Tuva sov i alla fall gott hela natten till halv åtta i morse, trött efter en helkväll med alla kompisarna. Dessutom satt hon själv, upprett, för första gången i går. Bra jobbat, Tuvaluva!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0