Weeds...en tv-serie att se

Vi har börjat se på Weeds här hemma...den är mycket härlig. Och jag har sett en hel del tv-serier så jag tycker inte vad som helst är bra....=)


Tre tankar om Weeds:

Det är ju värsta propagandan för att röka gräs. Än så länge är allt bara superhärligt, alla säljer eller röker på och är glada, framgångsrika osv. Kommer det visas en baksida av myntet längre fram? (vi har sett en säsong.)

Det visar ju kvinnofällan när den dragits till sin spets. Ensamstående änkan som tvingas sälja gräs för att kunna försörja sina barn. Det är något ledsamt (men också charmigt och roligt) över hennes kamp.

Det är den typiska "romeo och julia-kärlekshistorian", men med nya karaktärer. Den ensamstående mamman som dealar möter snyggingen som jobbar som knarkpolis. Ojojoj, hur ska de kunna vara tillsammans?

Kommentarer
Postat av: Georg

60-talets hippiegeneration är nu gamla och döende och det enda roliga de haft i livet som inte är farligt, har visat sig vara Mary Jane. Därför vill de nu sprida den kunskapen vidare till allmänheten med hjälp av ytliga tv-serier. I USA säger man att kampen mot legaliseringen av M. är den sista "vita" striden. Jag håller med.

2008-07-02 @ 12:04:37
URL: http://lowejko.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0