Fotboll är religion

Jag gissade 1-0 till Sverige, men jag ska väl inte klaga. 2-0 är stabilt!!

Och när Sverige gjorde mål blåste en känslostorm över mig. En lycka jag inte riktigt kunde förstå när min älskling jublade, så högt den sovande Tuvan tillät, på knä framför TV:n. Och det gul/blåa människohavet på TV stormade och vibrerade av glädje...över en boll i ett mål!

Och jag funderar över om det inte är så att fotboll är religion. Eller bättre än religion...ingen har väl startat ett krig p g a fotboll. Eller? Så då gör vi så här tycker jag...bygg om alla kyrkor, synagogor, moskéer och allt vad det heter till hyreslägenheter och låt folket vallfärda till idrottsarenorna i stället. Skrota religionerna och låt idrotten ta över. Om man inte gillar fotboll kan nog innebandy eller basket eller nått sånt funka lika bra! Vad sägs?  

För att svara på en frågan i ett tidigare inlägg. Det här är Daniel Andersson...bland annat. Han behöver tydligen upprättelse...=) Och det här är ingen fotbollsblogg egentligen....bara för att klargöra eventuella missförstånd!

Kommentarer
Postat av: Andreas

Fotbollskriget

http://sv.wikipedia.org/wiki/Fotbollskriget

2008-06-11 @ 12:49:07
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Fotbollskriget
Postat av: Linnea

Där ser man....så föll den teorin! =)

2008-06-11 @ 13:09:42
Postat av: Nathalie

Visst är hon bra? Synd med det som hände igår, ingen människa är värd att bli behandlad så..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2662214.ab

Ha det bra idag :)

2008-06-11 @ 16:03:34
URL: http://nolow.blogg.se/
Postat av: Georg

Du hade rätt om det där med jordgubbar och välling. Det är tur att vi har såna jordgubbar som Zlatan. Han är min idol, alla kategorier. Tack för de underbara bilderna på Tuva. Fast det sprack att jag ser ut som en filmstjärna:)

2008-06-12 @ 09:23:51
URL: http://lowejko.se
Postat av: Linnea

Pappa; Zlatan är en jordgubbe...=) Och jag tycker den bilden är mycket fin på er...jag skulle ju maila dig dem! Det kanske kommer fler bilder på mailen inom kort!

2008-06-12 @ 10:53:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0