Stargate...I love...

I går började vi se en ny serie. Sliders.

 Den har potential...även om inget kan vara så bra som Stargate-serierna. Vi är ju lite science fiction freaks här hemma...nya serien handlar i alla fall om en grupp människor som hittat/skapat en gate till jorden fast i andra dimensioner. Tanken är ju lite kittlande, finns det fler planeten jorden fast i andra dimensioner? Tex en verklighet där Lenin är världshärskare eller där det inte finns antibiotika och alla är sjuka. Det var de dimensionerna vi hann med i går, i kväll väntar nya äventyr för mina nyfunna vänner.

Men Stargate, för er som inte vet vad det är, är det bästa man kan se i TV-serie väg. I Stargate SG-1 har de hittat en stargate som de kan resa till andra planeter och solsystem med. Det är underbart, de bara ringer upp en planet, kliver in i stargaten och ut på andra sidan på den nya planeten. Självklart möter de andra livsformer och civilisationer och det är vrålspännande. I Stargate Atlantis har de hittat staden Atlantis som utgör deras bas och därifrån utforskar andra planeter. Jag älskar det! Nördigt värre...=)

Och här kommer ännu en anledning att titta på Stargate Atlantis: Ronan....snygging =)



Vi har kanske sett mer än 200 avsnitt av de båda serierna, om inte mer, och när vi insåg att det inte finns fler att se fick vi allvarlig abstinens. För er som inte har sett serierna GÖR DET!!! Jag är så avundsjuk på alla som har den upplevelsen framför sig!!


Kommentarer
Postat av: Johanna

ÅP....du e stööörd...störd men rolig! =)

2008-05-20 @ 18:31:22
Postat av: Linnea

Hej Johanna...=) Hehehe...I know! Om du ger det en chans skulle du säkert tycka likadant!!

2008-05-20 @ 18:38:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0