Dagens lärdom

"Älska varandra eller dö"

Så enkelt är det!

Citatet är hämtat ur Tisdagarna med Morrie av Mitch Albom

Kommentarer
Postat av: Mamma

Älskar den boken!! Tack

2008-08-24 @ 11:16:05
Postat av: Mimmi Lowejko

Måste läsa den..Mitt boktips är för tillfället

Vindens Skugga

Den har stått i min bokhylla alldeles för länge så jag bestämde mig för att läsa den. Jisses vad spännande.För övrigt håller jag med.. älska varandra eller dö. Men frågan är vem man ska älska? Jag älskar alla! Jag har så mkt kärlek att ge bort och bara väntar väntar på att få ösa över det på nån speciell. Jag ger inte bort all den kärleken utan att få lika mycket tillbaka. Men fan vad lätt det är att ta miste liksom.Oj jösses vad jag sitter här och filosoferar. Jag älskar dig iaf!

MASSOR

2008-08-24 @ 22:49:37
URL: http://sjungmitthjarta.blogspot.com
Postat av: Linnea

Mimmi, ja läs boken. Det är en sån bok som ger en gåshud...Och vad gäller att älska...jag tänker mig också "älska alla". Eller så många som möjligt i alla fall. Ju fler man kan älska desto bättre och rikare blir man nog som människa. Och ibland kanske det inte är så lätt nej...men det är väl det som är grejen. För att veta vad äkta kärlek är måste man ha upplevt den oäkta eller mindre äkta.

2008-08-25 @ 21:00:21
Postat av: Linnea

Och tack för boktipset!

2008-08-25 @ 21:00:58
Postat av: Georg

Jag älskar bara mina barn. Alla andra kan dra åt...

Jag älskar Kärlek också men eftersom jag är för gammal för förälskelser, så blir det inget mer sånt i livet och då är det som du säger. Man kan lika gärna dö. Det är barn och barnbarn som håller mig vid liv. Kärleken till Partnern man delar möblerna med måste man blåsa liv i varje morgon och det tröttnar man tyvärr på. De första 10 åren är det enkelt men sen blir det svårare. Förlåt mig om jag krossat någons illusioner.

2008-08-25 @ 23:45:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0