Bloggen är flyttad...

Med ångest i magen har jag nu bestämt mig för att flytta min blogg till wordpress.com. Det är smärtsamt, men jag måste göra det. Blogg.se är begränsande och trist (om man inte är mycket duktig på html-kod antar jag) och det är dags för mig att uppgradera. Eller nått sånt...jag försöker intala mig att det är vettigt att flytta i alla fall.

Så kolla in min nya blogg: http://llowejko.wordpress.com/

Jag blir förkrossad om inte statistiken ser lika bra ut på min nya blogg som på den här....=) Den finns en risk (eller chans) att jag kommer tillbaka till den här...vi får se. Jag gör ett modigt försök....hoppas att ni gör detsamma. Följ med mig till wordpress.com, kära vänner!

Psykbryt?

Jag har bröjat med en ny tics-grej. Jag kan inte ligga still i soffan. Antingen håller jag på med konstiga magdansrörelser (höftcirklar eller åttor) eller så gör jag medvetna och omedvetna muskel/ ledryckningar (spänn och släpp, tex i fötterna, tårna osv). Jag vet inte riktigt varför, men det är lite av ett tvång eller jag kan inte låta bli det. När jag försöker att låta bli och bara slappna av blir det bara att jag håller på ännu mer.

Andreas googlar en diagnos (vad han nu googlar på?). Det kan helt klart ha med stress och press att göra....jag har ju bland annat en hel del att göra på jobbet...Det är som vanligt...Men åh andra sidan började det i samma veva som min magdansuppvisning, kanske det är en posttraumatisk reaktion på det? =)

Jag vet inte hur orolig man ska vara. Men det känns lite som att jag skriver det här för att dokumentera....inför framtiden. När jag är helt galen om ett par (?) år kommer man kunna gå in här och läsa att det började mycket tidigare än vad man trott.

Så...
Diagnos: Stressad, på väg mot psykbryt?
Symtom: Ofrivilliga och frivilliga ticsryckningar, framförallt i benen.

Dagens ordination: Rött vin på dunk, jag tror stenhårt på den läkande effekten.

Vindrickarkompetens

Alla kuddarna är hela här hemma....men huvudvärken är överhängande i dag!! Dunken är överaskande lätt...det blir ju så med tre kompetenta vindrickare en fredagkväll! =) Men det var roligt....

...och bland det roligaste i går kväll är ju faktiskt detta:


RSS 2.0